Vastgoedrecht

Een belangrijke pijler van ZYPP advocaten is het vastgoed met alle partijen die op dit terrein actief zijn. Het vastgoedrecht kent een dynamisch speelveld met allerlei juridische vraagstukken, die stuk voor stuk vragen om specialistische kennis, maatwerk en creatieve oplossingen. Dat hebben de advocaten van ZYPP in huis.


Vastgoedrechtadvocaat

De advocaten van ZYPP zijn specialisten in vastgoedrecht als het aankomt op zaken die verband houden met huur en verhuur, koop en verkoop en zakelijke rechten, zoals erfdienstbaarheden en kettingbedingen. Ook zijn we thuis in kwesties over verjaring, burenrecht en projectontwikkeling. Als Kennispartner zijn we verbonden aan de HISWA-RECRON, de brancheorganisatie voor recreatieondernemers. We staan deze ondernemers met juridische raad en daad ter zijde bij onder andere parkmanagement, bestuursrechtelijke procedures, herstructureringen en vragen over bijvoorbeeld de VvE.

Vastgoedrecht: onze opdrachtgevers

De cliënten van ZYPP advocaten zijn heel divers en overal in Nederland gevestigd: we rekenen overheden, projectontwikkelaars, bouwers, commerciële en non-profit bedrijven, recreatie-ondernemers, makelaars, beleggers en particulieren tot onze klantenkring. Onze opdrachtgevers kiezen onder andere voor ons vanwege onze gedegen kennis en kunde, onze transparantie en toegankelijkheid en onze gunstige tarieven. Wanneer de zaak daarom vraagt, zoeken we bovendien blindelings met elkaar de samenwerking in het omgevings- en privaatrecht. U krijgt dan het beste van twee werelden!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor juridisch advies.

neem contact op