Routebeschrijving

Oude Oeverstraat 120
6811 JZ Arnhem

ZYPP advocaten is gevestigd op de 8e etage van het “Arnhem Building” in de binnenstad van Arnhem. De ingang van het kantoorpand is gelegen aan de Nieuwe Oeverstraat. Toets nummer 13 op het bellenbord.

Het station ligt op 5 minuten loopafstand van ons kantoor. In de directe omgeving van het pand kan (betaald) geparkeerd worden in ‘Parkeergarage Rozet’ en in ‘Parkeergarage Centraal’.

Navigatieadres ‘Parkeergarage Rozet’: Langstraat 10 in Arnhem.
Navigatieadres ‘Parkeergarage Centraal’: Willemstunnel 1 in Arnhem.

Als u vervolgens naar ons kantoor loopt (ca. 5 minuten), slaat u bij het verlaten van de parkeergarage rechtsaf richting de Vossenstraat. Bij de kruising met de Vossenstraat maakt u een korte knik naar rechts en bij hotel Holiday Inn Express gaat u meteen weer linksaf. Dit is de Nieuwe Oeverstraat. U loopt rechtdoor met Rozet (het grote gele gebouw) aan uw rechterhand. Achter Rozet ziet u aan de rechterzijde het “Arnhem Building”.

Parkeert u uw auto in Parkeergarage “Centraal”, aan de Willemstunnel 1, te 6811 KZ Arnhem, dan loopt u vanaf het Stationsplein in zuidelijke richting naar het Nieuwe Plein (ca. 7 minuten). U loopt dan parallel aan de busbaan richting de Nieuwe Oeverstraat. “Arnhem Building” ligt dan aan uw linkerzijde.