Routebeschrijving

Zijpendaalseweg 41
6814 CC Arnhem

ZYPP advocaten is gevestigd in een monumentale kantoorvilla net buiten de binnenstad van Arnhem. Het station ligt op 7 minuten loopafstand van ons kantoor. In de directe omgeving van het pand kan ruimschoots (betaald) geparkeerd worden. Onbetaald parkeren kan op de parkeerplaatsen van de linkerzijde van het pand aan de Zijpendaalseweg 41.

Routebeschrijving: Auto
Vanuit de richting Nijmegen (A325)
Richting Arnhem-Noord over de John Frost/Oude brug in Arnhem richting Utrecht/Apeldoorn/Centrum/Station volgen. Rechtdoor rijden voorbij de stoplichten bij het Rembrandt theater (witte bioscoop aan uw rechterhand) en bij de daaropvolgende stoplichten rechtsaf, onder het viaduct van de trein door (Zijpsepoort). Rechts voorsorteren, bij de stoplichten rechtdoorrijden en direct links voorsorteren voor het tweede verkeerslicht, hier gaat u links. U rijdt dan op de Zijpendaalseweg en u heeft het Sonsbeekpark aan uw rechterzijde. ZYPP advocaten is gevestigd aan de linkerzijde op nr.41.

Vanuit de richting Utrecht-Apeldoorn (A50)
Bij knooppunt Waterberg ‘Arnhem-Noord’ volgen (Apeldoornseweg). Rijd door tot de weg afbuigt naar beneden. U rijdt nu langs Sonsbeek (park) op de Sonsbeekweg. U gaat bij de stoplichten rechtsaf richting de Zijpendaalseweg. ZYPP advocaten is gevestigd in het pand op nr. 41 aan uw linkerhand.

Routebeschrijving: Openbaar vervoer/te voet
U reist naar Arnhem Centraal. U verlaat het station via de Sonsbeekzijde. Als u het station uitkomt steekt u direct over en houdt u rechts aan en loopt u naar beneden. Bij de stoplichten houdt u links aan richting de Zijpendaalseweg en na ongeveer 100 meter treft u nr. 41 aan, aan uw linkerhand.