Overheid

U werkt bij de overheid of u heeft vaak te maken met de overheid. Daarbij kan het gaan om bouwen en ontwikkelen, subsidies, handhaven en gedogen of de exploitatie van gemeentelijke gronden en/of overheidsgebouwen. Heel vaak is een advocaat niet nodig. Maar soms spant het erom en is deskundige bijstand nodig. Kan ik nu eindelijk gaan bouwen? Volg ik de juiste procedure? Kan ik de spuitcabine in mijn bedrijf in gebruik gaan nemen? Hebben we als gemeente de juiste contracten gebruikt? Het gemeentebestuur schrijft me dat ik een dwangsom moet betalen als ik de schuur niet afbreek, maar klopt het wel?


Wij van ZYPP zijn specialisten op het gebied van bestuursrecht en omgevingsrecht. Wij geven graag advies over vragen op deze gebieden en als het nodig is procederen wij voor u. Wij hebben het vak geleerd op grote advocatenkantoren, waar we een goede basis hebben gelegd voor onze verdere loopbaan. Elke dag nóg beter worden is onze drijfveer. Dat kan alleen door passie te hebben voor onze vakgebieden, door als team te werken en door een dienstverlenende instelling te zijn.

Wij verlenen hoogwaardige service tegen scherpe tarieven: Korte lijnen en minder kosten. Ideaal voor de cliënt. Onze cliënten beamen de voordelen van deze combinatie.

Advocaat overheidsrecht

Wij werken voor een groot palet aan cliënten in het overheidssegment. Zo treden we met regelmaat op als adviseur en sparringpartner voor overheden, adviseren onze advocaten in schadezaken voor de rijksoverheid en staan we uiteraard ook professionele en particuliere cliënten bij in geschillen met de overheid. Iedereen verdient een plek op de eerste rij bij ZYPP.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor juridisch advies.

neem contact op