Kennisblog

Webinar ‘Actualiteiten Omgevingsrecht’ 30 april 2020

Webinar ‘Actualiteiten Omgevingsrecht’ 30 april 2020

Op donderdag 28 mei 2020 stond ons voorjaarssymposium ‘Actualiteiten Omgevingsrecht’ ingepland. Deze bijeenkomst zou in eerste instantie plaatsvinden op donderdag 26 maart a.s., maar moest worden uitgesteld ten gevolge van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Gezien de nieuwste maatregelen van regeringswege moet ook deze bijeenkomst helaas worden geannuleerd.

Omdat wij het fijn vinden om met elkaar in contact te blijven en u graag bijpraten over de juridische actualiteiten hebben wij een alternatief bedacht. Op donderdag 30 april a.s. van 10.00 – 11.30 uur geven Eelco de Jong en Ineke van Leeuwen een webinar, waarbij in anderhalf uur de meest relevante uitspraken van de AbRvS aan de orde worden gesteld. Het zijn de juridische krenten uit de pap van het afgelopen halfjaar. Na het webinar zal aan de deelnemers de volledige presentatie van het oorspronkelijke symposium ter beschikking worden gesteld, zodat u alle oorspronkelijk door ons geselecteerde uitspraken op eigen gelegenheid kunt nalezen.

Als u wilt deelnemen, stuurt u dan een korte mail aan: info@zypp.nl. Wij kijken ernaar uit u ‘digitaal’ te ontmoeten tijdens de bijeenkomst van 30 april a.s.

terug naar overzicht