Kennisblog

Ontwikkelingen rondom het coronavirus

Ontwikkelingen rondom het coronavirus

Momenteel heeft het coronavirus een ongekende impact op iedereen. Het team van ZYPP advocaten wil graag al het mogelijke doen om u als relatie bij te staan in deze moeilijke periode.

Juridische implicaties coronavirus

Heeft u vragen over de impact op u of uw bedrijf door het sluiten van de rechtbanken, gerechtshoven en bijzondere colleges, en hoe wordt omgegaan met de wettelijke termijnen in lopende rechtszaken? Heeft u als huurder of verhuurder behoefte aan juridisch advies nu de huur (tijdelijk) niet meer betaald kan worden? Vraagt u zich af of een bepaling van overmacht in uw commerciële overeenkomst van toepassing is op het coronavirus? Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u zit met dergelijke vraagstukken. Wij denken graag met u mee om uw situatie juridisch gezien beheersbaar te maken.

Bereikbaarheid kantoor ZYPP advocaten

Om uw en onze gezondheid te beschermen is het kantoor van ZYPP advocaten vanaf maandag 16 maart tot nader order door één advocaat bemand en werken de andere advocaten vanuit huis. Wij zijn echter gedurende werkdagen goed bereikbaar via ons algemene telefoonnummer 026-702 47 87, via ons e-mailadres info@zypp.nl en via de mobiele nummers van onze advocaten die te vinden zijn op onze website onder https://zypp.nl/onze-mensen/.

Afspraken zullen zo veel mogelijk doorgang kunnen blijven vinden door gebruikmaking van telefonisch vergaderen of video conference.

Wij hopen dat wij met onze aangepaste dienstverlening een belangrijke bijdrage kunnen leveren in de strijd tegen de gevolgen van het coronavirus en wensen u en uw naasten veel sterkte in deze periode!

terug naar overzicht