Kennisblog

Seminar ‘Stand van het omgevingsrecht’ 29 november 2018, kasteel Maurick

Seminar 'Stand van het omgevingsrecht' 29 november 2018, kasteel Maurick

Op donderdagmiddag 29 november a.s. organiseert ZYPP advocaten in Kasteel Maurick te Vught de seminar stand van het omgevingsrecht. Een studiemiddag met als thema: ‘Stand van het omgevingsrecht’. De belangrijkste recente ontwikkelingen in wetgeving en jurisprudentie worden met u doorgenomen, zodat u weer helemaal bij bent. Natuurlijk zullen er ook doorkijkjes zijn naar de Omgevingswet. De studiemiddag is onze service en dus kosteloos.

Graag nodigen wij medewerkers van (semi)overheden uit om deze studiemiddag bij te wonen.

Seminar stand van het omgevingsrecht

Omdat ZYPP advocaten een nichekantoor is op het gebied van overheid en vastgoed wordt u bijgepraat door cracks in het omgevingsrecht. Eelco de Jong, Ineke van Leeuwen en Robert Wannink zijn onze specialisten die het omgevingsrecht niet alleen al vele jaren beoefenen als advocaat, maar ook als docent, lid van commissies bezwaar & beroep en auteur van artikelen en annotaties.

Deze ruime ervaring in advocatuur, onderwijs en rechtspraak staat garant voor een gevarieerde en inhoudelijke bijeenkomst waarbij u op het puntje van de stoel zit door alle praktijkvoorbeelden. Uiteraard stellen zij uw actieve inbreng zeer op prijs.

Geïnteresseerd? Stel uw vraag of meld u aan via: info@zypp.nl. U ontvangt dan tevens het programma van de studiemiddag.

terug naar overzicht