Marjolein Mulder

Marjolein Mulder (1978) studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht, met als afstudeerrichting Staats- en bestuursrecht.

Marjolein Mulder

Na haar studie werkte Marjolein Mulder de eerste twee jaren van haar loopbaan bij juridisch adviesbureau Tonnaer, van waaruit zij mede gedetacheerd is geweest bij De Maaswerken, een projectorganisatie van Rijkswaterstaat. Vanaf 2004 is Marjolein advocaat.

Marjolein is langere tijd als advocaat verbonden geweest aan De Kempenaer advocaten in Arnhem, waar zij in een huur- en vastgoedrechtelijke praktijk werkte. Na een overstap naar een Nijmeegs kantoor heeft zij zich vanaf eind 2010 toegelegd op een combinatie van omgevingsrecht, projectontwikkeling en huurrecht.

Vanaf oktober 2015 maakt Marjolein deel uit van ZYPP advocaten. Bij ZYPP houdt Marjolein zich bezig met zaken op het brede terrein van (commercieel) vastgoedrecht, projectontwikkeling en huurrecht van bedrijfs- en woonruimte. Door haar ruime ervaring op het gebied van zowel omgevingsrecht (ruimtelijke ordening) als civiel recht, kan zij bovendien snel en proactief schakelen in ontwikkel- en exploitatievraagstukken. Zij mag overheden, bedrijven, vastgoedbeleggers/makelaars, recreatieondernemers en particulieren tot haar klantenkring rekenen.

Als advocaat is Marjolein te typeren als no-nonsense, analytisch en laagdrempelig. Door haar praktische instelling hanteert Marjolein als insteek dat creatieve en doelgerichte oplossingen de voorkeur verdienen boven tijdrovende procedures. Maar als de zaak en het belang van de cliënt daarom vragen, gaat zij het voeren van een procedure zeker niet uit de weg. Marjolein is dan ook een ervaren procesadvocaat.

neem contact op

Opleiding

  • Nederlands recht, Universiteit Maastricht (2002)
  • Specialisatie-opleiding Huurrecht, VHA/CPO (2008/2009)

Specialismen

  • Huur / verhuur bedrijfs- en woonruimte
  • Projectontwikkeling en (exploitatie-)overeenkomsten
  • Zakelijke rechten (waaronder erfdienstbaarheden) en verjaringsvraagstukken
  • Parkexploitatie, recreatie en herstructurering

Nevenactiviteiten

  • Docent Huurrecht bij Academie voor Vastgoed (voorheen NVM SOM)

Leer al onze specialisten kennen